Vore gæster giver gerne en kommentar i gæstebogen når de har boet på Stegøgaard - nedenfor er et udvalg:

 

Fyn er fin ! - Vi har været på Fyn hel ugen . Efter 5 dages storbyferie i Odense har det været en lise for sjælen at være her på Stegøgaard. Skønt sted her tæt på vandet. Hyggelig "visevært" ham Steen. Lene Sand og Tommy Eberhart - Ålborg.

 

Tak for stor gæstfrihed her på dit pragtfulde "gods" Vi kommer meget gerne igen  Mette Hørby og Peter J.

 

Tak for et flott opphold med gode senger og god frokost. Nå går sykkelturen vår videre til Odense (10 norske sykkelturister)

 

Tusing tak for 2 super gode dage hvor solen var med os. Vi har nydt at bo i "begge længer". Udsigten var fantastisk ! En rigtig god ide at have cykel med, da man ser en masse både i Bogense bymidte og udkant . Nina og Knud , Glostrup.

 

Tusiind tak for overnatinng - trods den sene tilmelding. Tak for en særdeles gæstfri modtagelse. Vi har nydt at færdes bland alle disse kunsneriske ting. Her emmer af ro, tillid og gæstfrihed. Vi er på vej Fyn rundt å cyler og turen går nu til Middelfart. Sommeren har vi haft med os hele vejen . Mange hilsner Lene og Bent Østerskov

 

Tak er kun et fattigt ord. Vi er rørt over din store hjælp og søde måde at være på. Midt i campingvons kaos. Tak igen og på Gensyn - André. Jette, Axel og Lilibeth.

 

Underbart vackert o rofullt ! Både inne o ute. Hoppas att få komma tillbaka. Barara+Eva. 2 cyklande "Tanter"

 

Mange tak for en helt fantastisk naturoplevelse og en rigtig dejlig seng at sove i. Marjanne

 

Alletiders sted. Tak for 2 gode overnatninger. Mik og Bodil- Hillerød

 

www.stegogaard.dk © 2010 • info@stegogaard.dk + 45 29336288 

 

  Det skriver gæsterne -

  om Stegøgaard